Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/05/11 Estat de la tendinitis del tibial posterior dret

La recuperació, de la tendinitis tibial posterior, està una mica més aprop. 
Fa dos dies, dimecres, vaig començar a caminar una horeta al dia, a bon ritme, en pla i  sense irregularitats. Les sensacions en calent són bones, al refredar-se, torna de nou el dolor.
De nedar no he parat, encara tinc la limitació de no entrenar amb aletes i no fer exclusivament peus.
La bicicleta, està siguen la meva salvació, no faig servir la de  muntanya, pels possibles impactes, utilitzo  la de carretera, sense aixecar-me dret a les pujades, puc anar fent, sense apretar la marxa, em permet mantenir-me actiu.
El caiac m'ajuda a desconectar de la lesió, inclús de mi mateix.
Estic content, perquè en breu, espero, podré tornar a córrer, fins fa una setmana sentia dolor durant tot el dia, era molt pesat, actualment és més puntual i localitzat, en fer certs moviments.
En aquests moments toca mantenir el cap fred i no deixar-me endur per les ganes, sinó pel consell de l'especialista, buscar una bona recuperació, encara que costi més temps.
Està lesionat és dur, per sort, tinc una cosa tan liviana com una tendinitis, que amb tractament i repòs es cura en no masses setmanes, la part positiva, és lo arropat i entès que et fan sentir els amics i la gent que t'aprecia, la negativa, la de persones, que sense ni saber el motiu i en ocasions saber de que es tracta, opinen sense cap base.
De tan en tan, és bo, mirar cap enrere, per veure d'on venim, veure on estem i no obsessionar-nos gaire pel que vindrà, ara és el que toca fer, veure que sóc una persona priviliejada, que fa el que li agrada, que ha fet més el que mai m'hauria atrevit ni a somiar, que el repte important és recuperar-me, sense marcar gaires objectius a curt plaç, més que el divertir-me, en aquesta manera de caminar per la vida que és l'esport.

Entrades relacionades:
29/04/11 Tendinitis del tibial posterior dret

Comentaris

  1. Hola Quim,

    Em sembla que he caigut exactament en el mateix pou que vas caure tu... m'agradaria que em fessis cinc cèntims del procés de recuperació que has seguit. De moment el dolor es lleu, de fet puc correr però prefereixo no forçar més i esperar a que desaparegui del tot.

    Salut!
    I gràcies

    ResponElimina
  2. Bon dia Miquel
    Primer de tot molts ànims, ja veus que tot té un final, tot i que devegades costa arribari.
    La meva recuperació, primer en mans de professionals.
    Vaig deixar de córrer i de fer caminades des del minut 0, és molt important parar, sobretot al principi d'una lesió. Després sota supervisió medica, he anat fent bici i natació, amb algunes limitacions, però mantenir la musculatura en forma ajuda.
    Sobretot cal inflar-se de paciència. Bona i ràpida recuperacio´!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!