Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

19/06/11 Travessia Costa Guixolenca

Quantes intenses emocions, que s'arriben a viure, en una travessia com aquesta, a casa, amb un munt d'amics, en la que no he participat com a nedador, sinó dintre de l'organització.
He viscut la travessia, primer ajudant  a lligar detalls, fent feina logística, preparant material, assistint a la reunió informativa del dia abans, durant l'esdeveniment, he tingut la sort d'estar al mar, al costat dels nedadors, des del caiac, intentant ajudar el més possible, espero haver estat a l'alçada de tots ells.
Mentre el centenar de participants nedaven, el temps em va volar, van ser prop de 3 hores en el caiac, en que el rellotge va deixar de funcionar, en que el món, es reduïa a un trosset de mar, en que l'important era ser a lloc, pendent, fer de guia, animar, fer la meva petita aportació perquè tots plegats gaudíssim del dia, quan l'últim nedador, va tocar terra, l'alegria que vaig sentir va ser inmensa, no només per ell, sinó per tots els que ho van disfrutar, objectiu aconseguit.
Durant la travessia, ho vaig poder veure,  d'un punt de vista diferent, des del caiac, veient els més ràpids i els més lents, els que no duien neoprè i els que els molestava, els convençuts i els que tenien dubtes, els que s'esforçaven i els que patien, els enamorats del mar des de sempre i els nous encandilats, els que es superaven i els que es creixien, els adults que feien 5.350 metres  i els nens que feien un tastet de mar.
Només vaig ser una petita peça dintre l'entremat de gent que va fer possible que la Travessia Costa Guixolenca fos una realitat, al capdavant de l'organtizació Neda el Món i el Club Aquàtic Xaloc, al mar, els caiaquistes del Pagaia, que  ajuden incondicionalment, als nedadors, en multitud d'ocasions i amb una professionalitat que impressiona, amics, familiars i voluntaris, que varen col.laborar de manera altruista i el que per mi, és el que dóna sentit a tot plegat, els prop de cent nedadors, que varen fer de l'esport, una festa entre amics. 

Entrades relacionades:
21/06/11 Travessia Costa Guixolenca. Premsa
22/06/11 Travessia Costa Guixolenca. Fotos
18/07/11 Travessia Costa Guixolenca. Més fotos

Comentaris

  1. jo soc un dels nedadors que va completar la travessa. Moltes gracies per l'ajuda, sense vosaltres no hagues sigut possible.
    rayoazul
    www.rayotraining.com

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, ens veiem a la propera!

    ResponElimina
  3. Realment espectacular. Us admiro. Si l'hagués pogut fer us hauria acompanyat!

    ResponElimina
  4. Gràcies Lluís, a la propera a nedar o si vols, en una barca, fent fotos, que tu les fas de fàbula

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!