Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

21/12/11 Actitud positiva




En més d'una ocasió, em comenten que per què somric, quan faig esport, la resposta està en aquest conte, tant senzill d'entendre per a un nen i tan difícil de comprendre per alguns adults:
Un dia un gosset va entrar a una casa abandonada i en una habitació es va trobar amb mil gossos que l'observaven fixament. Va veure amb sorpresa que tots els cadells començaven a moure la cua, just en el moment en que ell va manifestar alegria. Després va bordar festivament a un d'ells i el conjunt de gossos li va respondre de forma idèntica. Tots somreien i bategaven com ell. Mentre marxava va pensar que aquest era un lloc molt agradable i que hi tornaria sovint
Al cap d'uns dies, un altre gos va entrar a la mateixa habitació, però sorprès i espantat va començar a grunyir, al mateix temps que mil gossos feien el mateix que ell. Després els va bordar amb més força i els altres també van fer el mateix d'una manera molt sorollosa. Quan va sortir de l'habitació va pensar: "quin lloc més horrible, mai hi tornaré".
Naturalment cap dels dos gossos va poder llegir el cartell que hi havia a l'exterior de la casa: "La casa dels mil miralls" 
Ara ja sabeu el perquè, en els reptes llargs i durs en que l'entrenament que duem, passa a ser secundari, l'èxit està pràcticament assegurat si som 100% actitud positiva. Com tot a la vida, en la simplicitat està el secret. Somriu!!!
En el vídeo adjunt, podeu trobar-hi el testimoni de Nick Vujicic, una gran història.


Entrada relacionada:
18/08/11 Be "gripau" my friend

Comentaris